Repostería. Orellas de Entroido.

Fieis á nosa cita de cada semana, hoxe traémosvos unaha nova receta moi típica destas datas.

Despois do Nadal preparámonos para celebrar o Carnaval como mellor sabemos os galegos, comendo. Por iso, na actividade de repostería, esta semana fixemos Orellas de Entroido. Aos alumnos cociñeiros encantáronlles e a algúns dos seus compañeiros, que as viñeron probar, tamén. Desexámosvos boa semana; e animádevos a elaborar esta saborosa sobremesa!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s