Repostería. “Mousse” de amorodos

Lixeiro, elegante e saboroso. Deste xeito definimos o doce desta semana. Dona Loli sorprendeunos cunha  delicada “mousse” de amorodos coa que desfrutamos tanto que nin a proba deixamos!!! Desde agora xa é unha das nosas receitas imprescindibles.

Ollo: é un paso fundamental comprobar que a nata está no punto co método  “doulle a volta sobre a cabeza”  (aportamos documento gráfico)

Estamos desexando probala noutras versións: limón, chocolate, turrón…

IMG_5104IMG_5106IMG_5119IMG_5123IMG_5129IMG_5133IMG_5144IMG_5159IMG_5164IMG_5173IMG_5183IMG_5189IMG_5193IMG_5197IMG_5199IMG_5214mousse de fresas

 

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s