Repostería. Xeado instantáneo de amorodos con galletas de centeo e chocolate

Pero que boa idea de don Dani Faílde para estes primeiros días de calor: un riquísimo xeado que se fai nun momento.

Esta semana tivemos a sorte de contar cun cociñeiro do que aprendemos dúas receitas. A do xeado foi unha idea xenial da que, de seguro, daremos boa conta este verán pero ademais elaboramos  unhas  galletas de chocolate que eran a combinación perfecta!

A receita do xeado instantáneo é moi sinxela:

500 g de amorodos conxelados

4 iogures gregos azucrados

2 culleradas de azucre

Picamos todo xunto nun procesador de alimentos e a desfrutar!

Bon Appétit!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s