Repostería. Pasteliños da avoa Isa

A receita é moi sinxela.

2 paquetes de obleas, 100 g de manteiga, 1 vaso de leite, 1 vaso de nata líquida, 2 ovos, 4 culleradas de Maicena, 6 culleradas de azucre.

Prequecemos o forno a 180º – 190º

Nunha bandexa de madanelas poñemos en cada oco unha oblea e con coidado pegámola ben ás pareces e ao fondo do molde. Metémola ao forno durante uns seis minutos ou ata que as obleas estén douradas.

Mentres imos mesturando os demais ingredientes todos xuntos nun bol e batémolos cunha batidora de cuchillas.

Vertemos un pouco enriba de cada oblea e volvémolas meter ao forno durante uns 20-25 minutos ou ata que estén douradas.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s