Biscoito de chocolate no microondas

Este luns descubrimos unha orixinal receita para preparar un biscoito. É unha das elaboracións imprescindibles nas nosas cociñas pola súa versatilidade. Un bo biscoito esponxoso é o acompañamento ideal dos almorzos, pero se vai reenchido, en capas ou cuberto pode ser a mellor das tartas das nosas festas. Este luns, con D. Dani Faílde aprendemos que tamén se pode facer no microondas. Rica, sinxela e ó momento! Que máis se lle pode pedir a unha sobremesa?



Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s